2021-10-03 30 瀏覽
星期五都要食green d 同朋友揀左呢間素食餐廳👍唔好以為素食就係無啖好食 其實都有好多選擇架!韓式泡菜素煙肉卡邦尼意粉 ($118)好好食😍😍 呢個西韓fusion做得好出色!辣得來夠creamy 好惹味!份量都好大!推介大家要來試🥰常規南瓜忌廉燴飯 ($128)本身最期待想叫原個南瓜risotto 點知去到已經賣哂了🥲 唯有叫呢個食 如果有原個南瓜可以加埋d南瓜蓉一齊食 一定仲正!仲可以轉soy milk base ga!泰式奶茶刨冰 ($78)好香泰茶味 好似返左泰國咁😋 勁冰 敏感牙齒受不了🤣🤣 如果可以加多d餅碎就好啦!唔好既係店員一次過上主食同甜品 刨冰好快溶 但正餐都未開始食 我地都唔知食咩先好😂希望呢方面可以改善下👍

韓式泡菜素煙肉卡邦尼意粉 ($118)

常規南瓜忌廉燴飯 ($128)

泰式奶茶刨冰 ($78)