2023-03-31 23 瀏覽
呢間甜品同主食物店都去過2,3次食🤭,點解?第一有強烈既視覺美效果!第二美食質素真係Keep住都係甘好!今次主要想試佢個安格斯牛肉芝士蕃茄蔬菜太陽蛋漢堡!其實漢堡包仲有鵝肝牛肉同芝士蛋煙肉漢堡都好正好想試!但係我見佢呢個安格斯牛肉特大!入料亦都十分足料!所以我建議去到一定要試咗呢個漢堡先!,食落口真係好有juicy感覺,番茄甜甜地太陽蛋好新鮮,再配上蔬菜健康又好食,重點係安格斯牛乾身得黎好入味!再加上麵包皮質感好柔軟人食落去口感好正!再配上炸薯條,非常之開胃!有一點我都覺得要讚!就係佢個茄汁好食唔太甜!之後再叫咗個甜品!覺得呢個非常特別,抹茶味道內籠有麻薯粒粒,配上清甜紅豆粒同紅豆蓉再加上雲呢拿雪糕窩夫,呢個真係激讚!從來未食過抹茶味咁重嘅窩夫!其實本人唔係咁鍾意食綠茶味道,但係呢個甜品令我對綠茶味改觀咗!都幾難忘!最後叫咗杯英式熱奶茶同甘菊熱茶中和飽肚感!呢間係價錢抵食好食份量又好足夠所以呢都幾次都冇所謂🤭次次都有唔同甜品可以欣賞視覺效果之餘又可以感受美食😍真係正ga!@ocio kitchen

都好正好想試!但係我見佢呢個安格斯牛肉特大!
入料亦都十分足料!所以我建議去到一定要試咗呢個漢堡先!

最後叫咗杯英式熱奶茶同甘菊熱茶中和飽肚感!
@ocio kitchen