2022-01-15 278 瀏覽
見晚市套餐$100有找連前菜同野飲都唔幾平,西式日式都有得食就黎試試😂最推介係個$10小食同男朋友嗌咗兩個晚餐同一份小食先上小食 日式餃子🥟兩隻$10👍🏻幾好~炸得熱辣辣,外超金黃鬆脆内里咬開有汁,好推介大家追加。再到兩個晚餐就幾一般般。。前菜都係中華沙律🥗正正常常日式燴牛肋條配白飯/湯烏冬 $70揀咗湯烏冬話係堅魚湯底但食落同睇落都係偏淡似係清水但個烏冬拎黎撈個日式燴牛肋條又幾好食烏冬又幾掛微鹹嘅醬汁,不錯食,牛肋條就正正常常~😂煙三文魚大蝦黑松露忌廉汁意大利粉 🍝$90👌🏻雖然意粉係幾足料表面大量芝士粉,大蝦真心幾彈牙大隻再内有有啲細塊嘅三文魚。😥但好中意食意粉又好中意黑松露嘅人覺得不得,調味幾淡,食落完全無黑松露味,男朋友就話第一啖食落有種微微嘅黑松露味,我就不能苟同。覺得住附近都可以一試嘅⋯以日式料理同埋西餐來講算唔貴?但若一試大推日式餃子🥟主餐就正常普通同埋可能因為啲嘢都係即時製作所以點單之後都等咗十幾20分鐘先有得食~大家記住耐心等候同埋啲侍應服務態度都OK可能啱啱新開未咁熟手不過落單陣時講要兩隻餃子 聽完又問係咪五隻餃子🤣🤣落單陣時又爭啲落咗五隻餃子要zero又俾可樂~但
最推介係個$10小食

同男朋友嗌咗兩個晚餐同一份小食

先上小食 日式餃子🥟兩隻$10

再到兩個晚餐就幾一般般。。

前菜都係中華沙律🥗正正常常

日式燴牛肋條配白飯/湯烏冬 $70

揀咗湯烏冬話係堅魚湯底但食落同睇落都係偏淡似係清水
但個烏冬拎黎撈個日式燴牛肋條又幾好食

烏冬又幾掛微鹹嘅醬汁,不錯食,

牛肋條就正正常常~😂

煙三文魚大蝦黑松露忌廉汁意大利粉 🍝$90

覺得住附近都可以一試嘅⋯以日式料理同埋西餐來講算唔貴?
但若一試大推日式餃子🥟

主餐就正常普通

同埋可能因為啲嘢都係即時製作
所以點單之後都等咗十幾20分鐘先有得食~大家記住耐心等候

同埋啲侍應服務態度都OK
可能啱啱新開未咁熟手

要zero又俾可樂~但同佢哋講返都好快轉左

印象中本身有嗌多個串燒試下但最後都無上到,不過都幾好彩因為啲食物份量好多我哋已經食唔落啦~😂

舖頭環境幾好衛生都做得不錯
味道小店可以再進步多啲,加油😂😂