👧🏻Wodafoodie in Jordan依家一放假就想揾cafe食sourdough open toast,ig見到呢到既sourdough勁厚身,不過今次食完有d失望,應該唔會再黎。✨🍞牛油果煙三文魚班尼迪蛋酸種麵包 $88一上碟見到sourdough 完全唔係ig見到個種咁厚切😣係分左兩塊,一塊大一塊細,兩塊上面都搽左牛油果蓉同放左煙三文魚,最失望既係塊sourdough過硬,亦食唔出酸味,同坊間外脆內軟既差好多,sourdough控表示失望。🥚Egg Benedict上面有荷蘭醬,不過個人認為蛋黃過生,蛋香欠奉。✨🍛牛肝菌黑松露意大利飯 $78友人好肚餓叫左呢個risotto,雖然知道risotto不嬲偏硬身,但呢個飯有少少過硬,要咀嚼好耐先呑到,可能煮多幾分鐘會好d。餐廳以白色為主題,近門口位置光猛,室外仲有檯凳俾人打卡,店內仲有自助斟水。不過為著sourdough而黎既我應該唔會再訪了。📍 Heart Coffee (佐敦)佐敦廟街285號地舖
👧🏻Wodafoodie in Jordan

✨🍞牛油果煙三文魚班尼迪蛋酸種麵包 $88

牛肝菌黑松露意大利飯

✨🍛牛肝菌黑松露意大利飯 $78

牛油果煙三文魚班尼迪蛋酸種麵包

📍 Heart Coffee (佐敦)
佐敦廟街285號地舖