2005-02-12 29 瀏覽
我係年30晚係維園果間食宵夜既,以為會好full所以晏就book定位先去,點知d檯係唔full既,~$68+10%,+$16橙汁汽水任飲,service好好,環境都好舒服,d熱盤都好多種類下,肉類有好多,牛脷炆得好淋好入味,蟹柳扒西蘭花同冬菇炆小棠菜都好靚好新鮮,炒飯同e面都好食,但都唔食到咁有多coz要留肚食燒烤嘛~多款沙律,d料好新鮮,蜜桃沙律好正,仲有好多沙律菜,紅腰豆果d揀,絕對唔垃圾~!有壽司,quality麻麻,三文魚冇refill過喇~!仲有餐湯,包,凍火腿果d,冇咩點食,甜品就真係差左d,cream cake mousse cake果d好難食,炸香蕉見到個賣相都唔太想食....但反而個臭草綠豆沙好足料好正雪糕係牛奶公司4隻味,推介曲奇味雪糕+燒烤部既燒番薯,一冷一熱相信會好食過栥麻布xx果d~燒烤好多款,菜同肉都有,推介叉燒,勁正
~$68+10%,+$16橙汁汽水任飲,

仲有餐湯,包,凍火腿果d,冇咩點食,

燒烤好多款,菜同肉都有,推介叉燒,勁正