2009-05-26
第1次尼小肥羊打邊爐一 行3人來任食叫了個鴛鴦鍋麻辣湯紅卜卜好多辣椒 , 清湯都好香濃送的羊肉唔太好食極品羔羊: 我地另外叫的49元, 好掂! 一入口成浸羊味攻出尼!內蒙肥牛: 浸蒙牛牛味又係好濃,同食開果d美國肥牛完全唔同味, 好好味的!黑豚肉 : 個味好奇特, 但係好吸引, 唔知道佢用左d咩尼醃, 好神奇ge味道~羊肉滑 : 貌似山竹牛山球, 食落口又係好有羊咩咩ge味道,彈彈地牙 good!墨魚滑 : 又係足料之作, 好彈牙! 仲有d蟹子tim~牛孖根 : 浸係麻辣湯度波淋左食好味好有膠質鵝腸 : d鵝腸又粗又爽, 好味正~魚腐 : 難食呀,..... 係冇砂糖既沙翁!!牛骨髓 : 又係幾新鮮的, 唔算幼 幾好~凍豆腐 : 個質感好得意, 吸晒d湯好味道 魚片 : 唔太新鮮, 唔鮮甜 海蝦 : ok新鮮, 但我覺得可以再大隻d 三文魚刺身 : 係自助餐入面算唔錯~竹庶水 : 30元@jar,幾濃, 唔似一般打邊爐溝水果種, 清熱岩晒 仲有d糕點, 唔難食,但未必岩廣東人口味囉埋單 $616 (3個人任食 + 兩jar竹庶水 + 極品羔羊)怕so 既朋友我諗唔好
一 行3人來任食
叫了個鴛鴦鍋
麻辣湯紅卜卜好多辣椒 , 清湯都好香濃
送的羊肉唔太好食
墨魚滑 : 又係足料之作, 好彈牙! 仲有d蟹子tim~
牛孖根 : 浸係麻辣湯度波淋左食好味好有膠質
鵝腸 : d鵝腸又粗又爽, 好味正~
魚腐 : 難食呀,..... 係冇砂糖既沙翁!!
牛骨髓 : 又係幾新鮮的, 唔算幼 幾好~
凍豆腐 : 個質感好得意, 吸晒d湯好味道
魚片 : 唔太新鮮, 唔鮮甜
海蝦 : ok新鮮, 但我覺得可以再大隻d
三文魚刺身 : 係自助餐入面算唔錯~
仲有d糕點, 唔難食,但未必岩廣東人口味囉
怕so 既朋友我諗唔好尼食