2017-07-25 153 瀏覽
上星期六夜晚六點幾七點去左樓下YOHO,見有拉麵,店面日式現代風,睇落唔錯,就決定去試下~我哋坐左係吧枱最近玻璃窗位置,位置大細啱啱好,枱仲有櫃桶放野,好細心!我叫咗一碗豚骨mix拉麵多芽菜,朋友叫咗炸雞同薯餅。 碗面五分鐘到上枱,即刻試下個湯先,熱度有,豬湯香味都有,幾好飲,一連喝了幾口。面我揀咗 硬,飲咗少少湯開始食面,啱啱好!😋 叉燒夠味而且唔會乾!跟湯跟面一齊食,味道好融洽!不得不提隻糖心蛋!由於太好食,朋友都淨叫咗隻嚟食😂至於炸雞,外脆但肉質原來超軟滑,有驚喜到!!因為炸雞食到老or "hai sup sup" 真係會想喊😭薯餅有兩隻味,紫薯好食啲😋 整体上,我會俾到佢4.0/5分,我見menu 上其實仲有幾款拉麵我都想試!所以一定有下次!🤗ps 店內侍應雖年輕但有禮,令我感覺幾舒服☀️

我叫咗一碗豚骨mix拉麵多芽菜,朋友叫咗炸雞同薯餅。

薯餅有兩隻味,紫薯好食啲😋

ps 店內侍應雖年輕但有禮,令我感覺幾舒服☀️