2023-10-20 41 瀏覽
今日約左好耐無見既朋友一齊食dinner,太耐無食過韓國料理啦,咁岩見到依間韓食店,見到店鋪環境唔錯,而且音樂又好聽,所以大家都決定食依間👍👍,D食物質素都真心唔錯👍,而且員工服務態度好好👍部隊鍋選擇多,我地食左「特濃部隊鍋」:湯汁好濃香,少少辣,食落去真係好好味,入面還有豐富既食材,包括泡菜、芝士腸、午餐肉、年糕、韓國麵等等。最值得一讚既係個麵完全索左湯汁既味道,超濃郁美味😍😍😍洋蔥酸忌廉炸雞:洋蔥酸忌廉醬鋪滿炸雞上面,見到都好吸引,炸雞好大件,雞肉炸得好酥脆,食落去有濃郁既洋蔥酸忌廉味,超好味😋海鮮煎餅:煎餅入面既海鮮好豐富而且好新鮮,煎得好靚又香,搭配埋啲醬料一齊食,真係超級正😍😋整體上,食物質素唔錯👍下次再約朋友一齊食😍😍😍😍😍!

整體上,食物質素唔錯👍下次再約朋友一齊食😍😍😍😍😍!