2018-02-21 2765 瀏覽
近年關注健康飲食,自己都開始學習多菜少肉,之前呢個呢間食素食自助餐,你覺得好味。所以今次再encore。今次都是光顧lunch buffet ,發現食物款式比上一次唔同,整體嘅食物質素比第一次更好。我好喜歡佢嘅沙律,當中嘅牛蒡絲及山楂都令我喜出望外,不斷加添。而佢嘅湯水款式亦好多,除咗木瓜湯,仲有肉骨茶及喇沙湯,我都飲完又飲。至於食品,我對素丸麻麻,好鍾意食佢嗰個手肘餅, 既鬆化又香脆;而其他食品,整體質素都不俗。當然個甜品亦不容忽視,是我最喜歡的原味乳酪,我食完又食!雖然係素食,我都捧住個肚走,不過自助餐時段只得一個半小時,有點緊張,約兩個小時會充裕一些。但我下次還是會再幫襯