2018-06-12 647 瀏覽
跟同事們黎到呢間,唔洗等位,但坐得就逼d啦。服務態度就認真麻麻喇,同事叫完野食到我叫,佢個樣已經好唔耐煩,我掀份menu返去後一頁期間,聽到我同事開口同佢講落埋呢個單先,我抬起頭一望,個阿姐已經走左,到佢返黎,落單時已係咁叫我快d,我落單講個飯要多汁,黎到發覺冇多汁到,咁我就同第2位阿姐講話想要多d燒味汁,佢話我係應該叫野食時要同佢地講,話我張手寫落單紙冇寫多汁,係唔會加俾我,我緊係講返佢知我落單時已經強調要多汁,好彩佢都有問師博加左碗汁仔俾我,好好味呀提議:增多人手啦,咁大個場得幾個阿姐帶位落單執枱一腳踢,不停跑黎跑去,都忙到透唔到氣,咁樣點會有良好服務態度呢

叉油雞飯
2018-06-11