2021-03-21 245 瀏覽
帶咗小朋友去香港青年領袖學院(喺正咖啡店隔離)嘅開放日諗住喺呢度買埋外賣先返屋企,姐姐話雖然Full Booking但係有一張枱如果我哋可快還枱就可以喺嗰度食埋,所以決定坐低試吓。有好多次週末諗住去試但係次次佢門口都好多人,懶得排隊所以次次都放棄。我同小朋友兩個人叫咗:1.煎盲曹魚with墨魚汁意大利飯2. 柚子卷蛋兩樣都好味,食落覺得係有心機煮出嚟的,擺碟都係,唔係求求奇奇一碟的。卷蛋蛋糕係偏向實淨texture的,中間啲柚子+柚子cream唔係好甜有淡淡的柚子清香。餐牌好似寫話佢哋嘅甜品師傅係Le Cordon Bleu畢業的另外見到Menu好多好多款唔同的特色咖啡,寫晒佢哋有咩特別之處同埋各種沖條方法,應該好適合咖啡控一試。餐牌好多嘢都好吸引所以會再返去試埋其他野,下次一定會book枱。同埋佢哋有IKEA BB櫈同小朋友交餐具🍴另外注意的是堂食加一是12%的。

我同小朋友兩個人叫咗:
1.煎盲曹魚with墨魚汁意大利飯
2. 柚子卷蛋

同埋佢哋有IKEA BB櫈同小朋友交餐具🍴
另外注意的是堂食加一是12%的。

Barramundi  with  squid  ink  risotto
柚子卷蛋
柚子卷蛋