2025-04-24 19 瀏覽
同家姐係yohomix 想食漢堡包,搵到元點有唯一一間漢堡西餐廳😆我哋見到有個二人套餐,有佢signature嘅意粉同埋漢堡包沙律,就叫咗,佢包咗兩個芝麻沙律兩杯熱白土烏龍茶仲有兩個雲呢拿雪糕,而小食五樣嘢可以俾你揀三樣我哋揀咗炸洋蔥圈、炸薯條同埋水牛雞翼,另外套餐仲有個蒜香雞扒意粉同埋有個侯斯頓拼炸粟米漢堡包😊個小食好好食,因為睇得出佢係即炸,洋蔥圈好脆啦同埋雞翼熱辣辣好辣口😏佢會配個醬汁俾你,你自己都可以點茄汁食😆另外大贊佢個漢堡包,個漢堡包嗰塊牛係用新鮮牛肉做,真係健康又好食,好Juicy好新鮮嘅感覺而套餐仲有個蒜香雞扒意粉拼粟米,啲雞扒都好多,而且個意粉都好夠味道好煙靭,另外我好鍾意食佢個粟米,鹹鹹鹹鹹甜甜咁樣當我哋食到好飽仲有兩個雪糕,呢個二人餐好抵食。見到佢啟德希慎將軍澳都有分店,下次再試😆