2017-11-27 87 瀏覽
其實我之前食過呢間餐廳之後對佢念念不忘,雖然係工廈,但其實apm 行過黎都好方便,食物質素高,而且環境好岩傾計,今晚我又特登過黎食😂 今日我同朋友揀左個set dinner 同埋另一個就散叫Set dinner: 烤鹿兒島黑豚豬鞍伴楓糖芥末籽 配青蘋果茸餐湯方面我依舊叫咗個帶子海膽湯,好好飲😋😋烤菠蘿西班牙辣風腸沙律伴意大利黑醋,面頭有啲白色泡沫好特別好fresh 好開胃,不過辣風腸有少少乾身,不過賣相真係幾好👍🏻👍🏻主菜:黑豚豬鞍,煎得岩岩好👍🏻煎得好香,唔會太乾,而且都幾juicy,就咁食好香,如果點埋楓糖芥末籽就甜甜地,呢個主食睇得又食得朋友就散叫order 咗個輕煎黑松露意大利飯,一放係已經香噴噴既黑松露味,試食左幾啖飯,好creamy甜品方面,好靚呀真係!畫得好靚!青蘋果味慕絲蛋糕,好fresh!總結:呢間餐廳除左食物質素高之餘,賣相都100分!每項食物都睇得出好比心機!

今日我同朋友揀左個set dinner 同埋另一個就散叫

餐湯方面我依舊叫咗個帶子海膽湯,好好飲😋😋

烤菠蘿西班牙辣風腸沙律伴意大利黑醋,面頭有啲白色泡沫好特別

2017-11-27