(非會員)
第一次黎呢到食lunch buffet,爸爸用信用咭仲有85折tim!加上媽咪又介紹!!所以就黎啦!先講熱盤~有印度,馬來西亞,泰國等等既菜~都算多選擇。但我個人就對伊D菜冇乜興趣,反而對一d芝士焗青口呀...蠔呀等等都有興趣得多~~果到又有D靚燒味,炒菜,排骨等等既熟食提供!!o岩哂唔係太慣食西菜既人~~亦有生滾"足",車仔麵等等提供其中我最欣賞既係...果到提供一煲好味既砂鍋雲吞雞煲翅比客人選擇!!入面既翅未算很多,但煲得入味同夠火喉!很好!另外亦有燒牛肉,焗火腿等等既肉類食物...而生蠔..青口同刺身..壽司提供...刺身選擇唔多,生蠔唔大件..不過都有其他凍食補番,例如有番d日本冷麵..日式豆腐等等都幾好~本來我食開buffet都不停食魚生的...但今次少左..因為眼光都放左o係其他食物上!!特別一個我中意既湯!!新蟹濃湯!!味道好似龍蝦湯咁!!好好味呀!!甜品沙律等等都幾多款架!!而且都好新鮮!!部份係小杯裝住既~~有D就係切好左比你既!!唔似其他Buffet咁..D客人亂咁切切到你見到都唔開胃...仲有Hargendaz雪糕任食!!正!!伊樣就真係正啦~~XD仲有一點我覺得

先講熱盤~

仲有一點我覺得好欣賞...間酒店好醒!佢識得自設一個珍多冰閣...任客人自己製作飲品~成本低但又捉到客人既好奇心!!幾好喎!!哈哈!

148蚊Overall一位!包埋餐飲~唔貴呀~~
大家得閒黎試試