里排成日在沙田附件出入,里間餐廳食左四次有3次我都會比正評,因為味道好,又大份,叫左兩個set dinner, 我地2大1小都食到好飽。我地6點9去到唔使排隊,過左7 點就開始見有小人龍,我推薦鵝肝配澳洲牛柳一d 都唔un, 味道好,肉味重, 鵝肝香一d 都唔蘇臭,。。。老婆試過煮但總有d 蘇臭。里度牛柳的比佢平小小果個扒出色,另一推薦係烤脆皮豬手配士多啤梨汁,因為個皮真係脆加埋個士多啤梨汁酸酸甜甜幾好味,唔鐘意士多啤梨汁可以叫佢比黃芥,其實試過食沙田另一間集團西餐廳個烤豬手,價錢貴d但唔一d 都唔脆。。鐘意食豬手真係要試下,另外佢個碟邊d配菜係肉牛油煎的,絕不是用水拖熟算,比我感覺係里間餐廳做法一d 都唔hea
2016-06-16