2018-11-05 86 瀏覽
行完山想獎勵自己食好野,黎到荷里活廣場先到有韓國野食,就沖左入黎lu🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️呢間有得揀燒/唔燒野食,我地見佢個爐又有個熨斗,冇理由唔試既🤤🤤宜家做緊個優惠,like 佢個facebook 就有杯野飲乳酸梳打送既,我地一杯桃同一杯提子,兩個都好好飲 ~~揀左燒烤仲拎左一堆前菜同生菜黎,幾樣前菜都好好食,又唔太辣,我地全部都refill 左仲有爐邊蛋,佢另外比左粟米同芝士比我地自己揀落邊到,唔夠再問佢地拎跟住就叫左個二人餐~有靚靚M7牛,肩胛肉,豬腩肉,豬皮同埋中間果個一口牛粒粒一睇就知右邊個M7牛勁好食,又軟又香~個豬腩肉勁大舊,用熨斗壓住黎燒好好玩,但真係勁多,剪細左黎食覺得食極都食唔完咁牛肩胛肉都好食,但同M7比就顯得失色啦個豬皮第一次食,又係要用熨斗壓住燒,但唔知係咪燒得太耐,搞到佢好硬,好似浪費左中間果罐一口牛勁好食,個汁好夾好好味,但好似餐牌唔見冇得加

一睇就知右邊個M7牛勁好食,又軟又香~

牛肩胛肉都好食,但同M7比就顯得失色啦

中間果罐一口牛勁好食,個汁好夾好好味,但好似餐牌唔見冇得加