2018-03-10 386 瀏覽
🌟聯和墟又開泰國菜既餐廳🌟梗係試一試。店面好有泰國懷舊餐廳感覺,感覺好乾淨好舒服。我今次第二次食 ,有得第二次證明d野食幾好。我第一次食香葉肉碎煎蛋飯 ,老公食海南雞飯。黎到見到份量比較細(女仔可以,男人一定吾飽)。我個飯香味四溢,我試左一啖,已經知道我會繼續支持呢間小店。老公個海南雞飯一到,佢拿拿臨試下個油飯,老公一句:好香。我又試下,好香香矛味,而且有小小棷香味(地道泰國味),真心好味。今次第二次,我食返海南雞飯(好掛住個飯味)雞都滑,我清哂。老公今次叫火車炒飯定火車頭,一到,又好香,濕濕地既炒飯先係泰國炒飯既特別。個炒飯整體好味。好 又講下杯凍奶茶,係,係好甜,但完全飲到泰國街邊味,我like 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻希望小店可以繼續做(之前轉過好多手)我好耐未係粉嶺食到真正泰國味。🌟🌟🌟🌟🌟支持支持。亦希望份量上有多少少調整,我相信會吸引更多人。亦希望保持水準,因為質素非常重要。我會介紹比其他朋友
2018-03-10