2021-11-19 25 瀏覽
好正喎好少有店舖可以糖食,仲要喺朗豪坊入邊。啱晒喺旺角行完街攰攰地幫老婆攞到成手都係袋可以坐低同老婆二人世界食件批。 間嘢除咗有蘋果批話我批之外仲有其他甜品,仲有一啲特色嘅飲品。 必試青森蘋果批,香甜嘅清心蘋果同一般嘅蘋果係一啲都唔同嗰浸陣香味真係同喺日本青森食嘅一模一樣。如果加埋一杯青森果汁就好似去咗日本一樣。 鹹嘅都一樣咁香口入邊嘅和牛好軟滑加埋啲雜菜炆好左非常入味。 另外老婆想試吓嗰度嘅甜品見到佢嘅天使蛋糕唔會太多cream唔會太肥膩應該卡路里唔算太高揀咗綠茶味同埋朱古力味。個蛋糕底都幾軟身,入口鬆軟就好似天使蛋糕嘅質感。啲cream唔會太甜所以整體嘅但係唔會太漏,啱晒話要減肥嘅老婆,行旺角坐低兩個人食下又行吓街都唔錯。

鹹嘅都一樣咁香口入邊嘅和牛好軟滑加埋啲雜菜炆好左非常入味。