2010-03-12 15 瀏覽
K11個商場其實都算細,而且人流都唔多,不過都有唔少餐廳,見呢間野幾就腳就去試下。叫左個地嶽豬骨湯豬軟骨拉麵同麵豉帶子拉麵每碗麵都有隻溏心雞蛋(溫泉蛋)D帶子都幾厚肉,好鮮。豬軟骨就幾入味。拉麵彈牙,最重要係冇梘水味,唔似’多磨’咁勁梘水,真係係蔡SAN 先識欣賞LA! 佢個湯底真係幾濃D ,係好香gei 麵豉﹑豬骨湯唔似出面d拉麵店咁,無論係叫麵豉湯﹑豬骨湯,佢都係個隻味,完全冇分別。但係個湯好咸而且食完之後勁口渴。同埋呢間係賣日本拉麵,但係只係得一杯水喉水,綠茶都冇杯,真係有d講唔過去lor。而且比起味千,別府參唔多層次gei 拉麵店黎講d服務態度唔係好。 不過我都係去一次,唔會去第二次gei(唔會repeat purchase)。提外話,公司要搵到錢,係要吸引到班忠誠顧客,令佢地持續咁repeat purchase,而唔係只停留係令客人買完一次就走唔會返轉頭gei情況lor。 ]
。豬軟骨就幾入味。拉麵彈牙,最重要係冇梘水味

但係個湯好咸而且食完之後勁口渴

]
得杯水喉水,綠茶都冇杯
帶子拉麵
豬軟骨拉麵