💛 #尖沙咀 @peekapoke想食呢間poke好耐,加上朋友最近話要減肥,就帶埋佢一齊嚟食😆 呢度嘅poke全部都超大碗,仲可以自選主食:壽司飯/ 珍珠糙飯 / 沙律菜 / mix以上任何兩種主食😋 我同朋友都叫咗沙律菜底,都已經超級飽! 🌺 夏威夷風味 ($88)夏威夷風味有刺身吞拿魚粒、新鮮海帶芽、紫洋蔥、蟹子、鰹魚醬油,我仲另外加咗牛油果同溫泉蛋添😆 啲刺身吞拿魚粒超大粒! 仲有好多添,好正! 海帶好香,加埋鰹魚醬油鹹鹹香香😚 另加嘅牛油果都好大舊又夠熟夠creamy😋 温泉蛋汁撈埋成個poke食仲正! 🌊 加州風味 ($98)加州風味就有刺身三文魚、雞蛋絲、三文魚子同果仁芝麻醬,朋友仲另外加咗鮮蟹肉😚 三文魚份量超多,又夠肥美,好味😋 呢碗加果仁芝麻醬,感覺更fresh,甜甜哋,蟹肉都好新鮮好多🤤🧸 玫瑰茉莉花茶 (凍/ $20)花茶專登叫咗凍嘅,就有呢個方便take away、又可愛嘅小熊水樽😆 花茶大支又清醇好飲☺️☕️Latte ($28)朋友嘅latte個杯超靚! 走甜都好好飲😋
💛 #尖沙咀 @peekapoke

夏威夷風味

🌺 夏威夷風味 ($88)
加州風味

🌊 加州風味 ($98)
玫瑰苿莉花茶

🧸 玫瑰茉莉花茶 (凍/ $20)
Latte

☕️Latte ($28)
朋友嘅latte個杯超靚! 走甜都好好飲😋
2022-10-29