2021-03-02 1116 瀏覽
襯未開始忙之前去下郊遊先 今次去山頂打個卡 屬牛🐮屬鼠🐭嘅朋友仔可以以優惠價來回坐山頂纜車由於上年係韓國食唔到egg drop 今次經過類似egg drop嘅egg square就嚟試下啦 餐廳位於凌霄閣 只有一名店員收錢同處理食材 所以都需要等15-20分鐘左右 店員態度都不錯 蛋立方有六種口味 價錢分別$42-$62 我地就揀咗韓式牛肉蛋立方🍞 另外可以加$5有芝士 不過我地就無加啦 因為egg square價錢其實都頗貴💸等嘅過程一直都聞到好香 等咗二十分鐘左右 就有得食啦 見到外型都幾驚喜 有啲金箔係上面 個包烘得好香脆 蛋炒得好滑 牛又唔老 不過size有點少 可以嘅話可以自己試下整 因為準備材料唔太難