2020-10-17 27 瀏覽
旺角有好多好嘢食,有時候唔想入餐廳食都可以選擇立食/外賣 成為一個下午茶,喺旺角行都肚餓都可以周圍搵吓有咩食!我俾依家韓式炸熱狗店嘅香氣吸引着,真係好多人排隊,不過店員效率好高所以等候時間唔耐,我就食鴛鴦芝士熱狗棒,外面就有一粒粒嘅薯仔,揸咗之後真係好吸引!金黃色嘅熱狗棒,一定要趁熱食,熱辣辣咁樣食先可以食到外脆內軟,入邊芝士半溶嘅狀態!芝士仲可以拉絲!店舖入邊有得俾大家自己選擇落咩粉/醬汁,我就落多啲芝士粉,食落去都香d!我另外再買咗兩個糯米糍,一個係烏梅柑橘,真係完個柑橘包住喺入邊,外面就係粒粒紅豆,另外嗰個就係水蜜桃味,入邊真係有啲水蜜桃粒粒,成個都係水蜜桃味嘅雪糕,真係好香甜!(◠‿・)—☆