2022-05-18 23 瀏覽
♡♡♡📍 越男仔 (沙田)沙田沙田圍路1-7號勵城花園地下1號舖餐廳嘅風格都好可愛,尤其係啲標語😂😂😂,都幾搞笑😹。餐廳嘅氣氛會有少少越南style,影落都幾靚~店員都幾Nice,上菜都好快🤤!🍽 窩蛋烤牛肉生菜包店員一落枱嗰陣就已經提我地食之前記得撈勻佢!因為烤牛肉底下有蛋,要撈埋一齊先會更加好食🤣🤣!蛋汁加埋烤牛肉真係無得頂,呢個生菜包係比平時食到既豬肉餡更加好味,有唔同嘅風味🤤!🍽 手撕雞椰汁酸湯檬粉有超香濃嘅椰汁味!真係好中意有椰汁味既野食😂😂!手撕雞嘅份量都幾多,將所有嘢加埋嘅時候,每食一啖嘅時候都會有餸係度😚,同埋手撕雞都幾嫩滑,檬粉再加上手撕雞同埋呢個咁正既湯底真係perfect match👅!🍽 越式海鮮蝦油炒金邊粉份量勁多,超大碗!海鮮入邊會有蝦同魷魚,海鮮都幾彈牙😍,賣相都幾靚😍~🍼 椰子沙冰超好飲!真係超中意🤣🤣!勁香椰奶味!真係隔住口罩都聞得到~仲要份量都幾大杯!其實以呢個價錢飲到真係幾抵🤣🤣~🍼 香茅畺蜜香茅味都OK,唔會太重所以都幾中意😂。仲會有好香既畺味,仲要咁啱呢幾日涼返少少,飲落都幾好味😚。
♡♡♡
📍 越男仔 (沙田)
沙田沙田圍路1-7號勵城花園地下1號舖

🍽 窩蛋烤牛肉生菜包