2012-05-03 181 瀏覽
咁我同我班朋友都好鍾意放題,成日周圍試唔同既放題有一次從雜誌度睇到 "小林尊" 心諗一定係好多唔同款式好多野食架啦就即刻約齊腳打去book位!!!點知果日,我有位朋友要開會要遲d先黎到, 咁我就同其他人一齊食住等最幣放題依家野計時架嘛! 我朋友黎到既時候已經要last order-_-真係俾佢激死佢果陣係超級肚餓!! 根據我地成日食放題既經驗,通常都淨係第1張紙會拎齊晒d野食俾我地 之後都成日俾漏!於是我個fd癲左,寫左50件壽司!!!!!!!!!!!!!!就由e刻開始,惡夢要開始首先,店員見到之後就不停話要食得晒先好wor,咩食唔晒要收返幾多幾多錢咁我地心諗度度都咁講架啦!!!!咁當然冇黎到50件啦,但到黎左20幾件咁好明顯我位朋友係食唔晒,而我亦要局住幫手食! 就由d壽司黎左之後,佢地d店員唔知有心定冇心不斷係我地後面行黎行去係度睇我地既進度!! 最後嗌甜品每人淨係可以嗌兩小樣-_-邊夠呀!!!!真係不滿最慘既係,食到佢地差唔多清場, 佢地d店員係我地仲食緊甜品果陣已經等唔切咁開始執木台仲一路執一路"哦"我地囉!!!!!!!!!!心諗咩事先 好多人都食唔晒 就係咁"哦"我地食唔晒就

咁我同我班朋友都好鍾意放題,成日周圍試唔同既放題
就即刻約齊腳打去book位!!!

見到d 3文魚咁既樣, 仲要食咁多件真係:(
係度睇我地既進度!!
最後嗌甜品每人淨係可以嗌兩小樣-_-邊夠呀!!!!真係不滿

仲一路執一路"哦"我地囉!!!!!!!!!!心諗咩事先 好多人都食唔晒 就係咁"哦"我地食唔晒就唔好嗌
但我覺得首先你地要檢討下食物既質素先囉
2012-04-25