餐廳: ULURU
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2023-01-09 911 瀏覽
今次去嘅餐廳就好似一個夢幻世界咁😍用黑白色既線條,已經可以創造一個漫畫二次元空間🤩加上菜式甜品都有唔同嘅童話主題,令我好有一種身處童話世界嘅夢幻感覺咁,呢度既感覺實在係與別不同☺️🍽️食物前菜餐湯及麵包🥯🌽粟米湯:超濃郁粟米香甜味,入面仲有好多粟米粒😛小食阿根廷紅蝦刺身配蕃茄沙沙多士 $138:紅蝦刺身新鮮甜美,蕃茄粒唔會太酸,連多士一齊食感覺飽滿豐富😄主菜照燒比目魚柳伴香草蕃茄 $188:比目魚鮮嫩,加上小小煎香美味可口,香草蕃茄勁爆多汁,旁邊既薯蓉好滑有奶香味✨加埋有少少蔬菜🥬整體感覺特別清新☺️🍓士多啤梨焗豬肋排骨 $268:士多啤梨味味道適中,唔會太酸太甜,同豬肋排既味道都幾夾!而且好大份肉質唔柴,好淋易切開👍🏻🍨甜品🍨嚕嚕米 - 森の家Moomin World $128: 實在整得好靚好真實🤩上層蘑菇頭係草莓乳酪,下層係草莓果茸,造型外殼薄薄嘅白朱古力, 加上曲奇🍪醉嘅泥土,加啲幾朵花瓣, 哩個藝術品太完美啦🤗ULURU 二次元立體夢幻蛋糕 $138: 好配合餐廳主題, 黑白蛋糕再加一點紅(士多啤梨🍓)好搶眼, 公仔好Q好得意, 蛋糕🍰多層豐富加果肉好好食😋🍷飲品🍷ULURU Ro

🍽️食物
前菜餐湯及麵包🥯
🌽粟米湯:超濃郁粟米香甜味,入面仲有好多粟米粒😛

小食

主菜
照燒比目魚柳伴香草蕃茄 $188:

🍓士多啤梨焗豬肋排骨 $268

🍨甜品🍨

🍷飲品🍷
ULURU Rose Tea $52
有小小玫瑰花🌹味, 再加花瓣碎有啲清新香氣, 配搭很好😌

Green Tea Latte $38
拉花好得意😄, 奶味比較重, 抹茶🍵味都幾出
  • ULURU二次元立體夢幻蛋糕
  • 嚕嚕米 - 森の家