2022-06-14 166 瀏覽
一上到D2 Place既3樓,就被呢間F.a.t Lab吸引左,好光好簡潔,成個感覺就好似無塵實驗室咁,好乾淨既感覺✨職員係旁邊既開放式廚房,就好似係入面做實驗咁,好特別🤩餐廳以外賣為主,門口有兩部自助落單機,自行落單再耐心等待,落單後廚房職員即刻製作食物,完成後再送出比客人韓式泡菜豚肉丼🍱呢個真係不得了,勁大碗,面層既泡菜豚肉份量好多,辣辣既泡菜好開胃,用嚟配飯一流,值得一試呀😋日式牛肉飯卷🍙一份有八件,餡料有牛肉、甘荀、生菜,飯既份量好多好夠飽,如果餡料多啲就更好啦😆墨西哥牛肉餡餅🌮一打開個盒完全感受到墨西哥既氣息,薄薄既餅皮夾住滿滿既餡,食既時候仲食到好多芝士🧀,有拉絲既效果🤩我覺得一定要加錢換特飲,佢成杯飲品製作完會變成罐裝飲品🫙,呢個包裝我都係第一次見,好特別😍荔枝茉莉茶🍵荔枝同茉莉既配搭非常夾,都係淡淡既清香,入面仲有加檸檬汁🍋,更帶出荔枝既清甜,鍾意飲茶既一定要試呢款假日雪莉🍹由橙汁、紅石榴汁、青檸同梳打水製作而成,酸酸甜甜啱哂夏天飲,夠哂清新,而且顏色仲好靚,見到人都開心啲呀🥳

韓式泡菜豚肉丼🍱

日式牛肉飯卷🍙