2007-10-06
今日心血來潮想食sushi,12點半放工就去左新城市,點知成萬人係個商場入面,度度都冇位就唯有食哩間…真係後悔冇睇openrice!哩間野既壽司真係差!金x郎都好過佢!本身佢地既款都已經少,特別想提既係瀨尿蝦!真係唔好試呀!個口感同味道好似係隔離屋村唔知邊檔糧油鋪買返黎d咸魚整成既咁!80%難食!我亦懷疑佢地既廚師亦都當住客面博懵,係個兜入面搵倒舊魚(唔知係唔係鰻魚)佢發覺好似放左好耐定唔知未熟,走去搵火勁彈佢就質返落舊飯上面上……O哂咀!最後我食左4碟野,找數係143蚊,咁我冇散紙比左150蚊佢,我等左成個字都唔返黎,就咁吞左我7蚊。7蚊唔係咩數目但係佢做法就唔岩囉我覺得!好,我就隻眼閉當佢地忙到唔記得找錢,我唔等佢走人,佢d職員就識得即刻去執我個位和!食唔過呢真係!!!
食唔過呢真係!!!