觀塘寫字樓區發現咗一間新開業不久的露營主題餐廳。離地鐵站大約10分鐘,一入到去見到好多露營枱凳,環境大樓底高,播住輕鬆的音樂,餐廳中間有一輛好有型的露營車,好有度假feel。飲吓嘢先青春小蜜桃梳打水加菠蘿汁再溝薄荷糖水和蜜桃糖水,感覺好清新,甜甜酸酸冰冰涼涼。朋友叫左西柚汁梳打,賣相好靚。Tea set Combo雖然等得耐咗少少都係值得的,認真慢工出細貨,setting好靚好有東南亞風味。牛油果沙律先食頭盤,超多的牛油果蓉托底,有蟹籽和香草陪襯,感覺清新舒服。Parma Ham多士Ham卷成玫瑰花形,賣相靚,中間夾住芝士,托底多士香脆。三文魚脆餅三文魚同樣新鮮,跟脆餅好夾得唔錯比較少食,教咗特製醬汁好特別。肉醬批也是新鮮焗起,酥皮好鬆化。肉醬唔會太膩。而且內有乾坤入邊有田螺,提升了鮮味。窩夫配士多啤梨乳酪窩夫有四小塊,雖然普普通通但係個醬汁就一啲都唔簡單了,用咗士多啤梨乳酪,有士多啤梨果肉係入邊,乳酪好綿滑,健康之餘味道相當唔錯。用來點窩夫一流。焦糖布甸賣相非常靚,布甸滑滑彈彈的,焦糖少甜唔會太過分,有一粒好可愛的車厘子做陪襯。非常完美的作結。
飲吓嘢先
青春小蜜桃
朋友叫左西柚汁梳打,賣相好靚。
西柚汁梳打
Tea set Combo
tea set combo
牛油果沙律
Parma Ham多士
Ham卷成玫瑰花形,賣相靚,中間夾住芝士,托底多士香脆。
三文魚脆餅

肉醬批