2009-10-11 4 瀏覽
唔知幾耐無去過意粉屋食飯,機緣巧合下就黎左呢間食。我地到左呢度都一點到,但都無乜人。仲可以即刻入座。坐張卡位到幾舒服架,個格調都幾高級,好寫意。餐湯酥皮龍蝦湯最吸引既都係酥皮,好香既牛油味。浸落湯到仲好飲,好味。個湯都幾有鮮味,有幾粒龍蝦肉。又唔會太鹹,個湯真係唔錯架。小食南方炸雞翼個雞翼就普通,只係炸雞翼。不過最好既都係雞翼醬,酸酸地幾開胃。主菜墨西哥pizza呢個就係厚批,個批鬆化可口。料都幾多,有烤雞、蕃茄、煙肉等等。個醬汁好惹味,不過我食落都唔知係咩醬。唔好理啦,好食就得啦。 ^^黑椒蜜汁豬仔骨配凱撒沙律及美國瘋薯條個豬仔骨都唔算細條,味道唔錯架。不過我覺得乾身左小小,肉質都算鮮嫩都結實既。伴碟既凱撒沙律既份量小左,個味道都可以既。薯條就係美式既粗身薯條,好yummy。龍皇、帶子、黑天使好大煲呀!有兩隻龍蝦,好有氣勢。龍蝦好新鮮,味道唔錯。天使麵整得好煙韌,好有"趙"口。要彈既係個汁唔算太多,下次可以加多小小汁。唔緊要啦,有香濃既芝士搭救就足夠啦。飲品花雪蜜瓜好正既特飲,蜜瓜味好重。又有小小奶味,面頭有蜜瓜碎,好得意。服務真係幾好,成日幫你加水同換碟。服務態度認真,而
都幾高級,好寫意。

餐湯

酥皮龍蝦湯
最吸引既都係酥皮,好香既牛油味。浸落湯到仲好飲,
架。

小食

南方炸雞
個雞翼就普通,只係炸雞翼。不過最好既都係
雞翼醬,酸酸地幾開胃。

主菜

墨西哥pizza
呢個就係厚批,個批鬆化可口。料都幾多,有烤雞
啦,好食就得啦。 ^^

黑椒蜜汁豬仔骨配凱撒沙律及美國瘋薯條
個豬仔骨都唔算細
身薯條,好yummy。

龍皇、帶子、黑天使
好大煲呀!有兩隻龍蝦,好有氣勢。龍蝦
唔算太多,下次可以加多小小汁。
唔緊要啦,有香濃既芝士搭救就
足夠啦。

飲品

花雪蜜瓜
好正既特飲,蜜瓜味好重。又有小小奶味,面頭有
蜜瓜碎,好得意。

真係幾好,成日幫你加水同換碟。服務態度認真,而且效率好高。
南方炸雞翼
黑椒蜜汁豬仔骨伴凱撒沙律及美國瘋薯條