2019-05-28 141 瀏覽
今日行過佐敦,口渴所以就去買杯嘢飲。🤪行過見到呢一間李圓圓,初頭都唔知頭唔知路,以為係細細間獨立冇咩人識嘅普通珍珠奶茶店(小弟見識少,平時唔飲珍珠奶茶)。入到去就點左一杯珍珠奶茶,好似叫做黑糖珍珠奶2.0🍼🍼。個味完全係一飲上癮。甜度合適,奶味充足。因為我唔鍾意飲太甜,就叫個姐姐幫我篩走啲黑糖。篩完個味啱啱好。之前飲過一間老X堂覺得好甜,自此就卻步。今次依一間鋪頭令我重建飲珍珠奶茶嘅樂趣。值得再講嘅係,依間鋪頭嘅店員個個都好好態度。會好有禮貌咁問你需唔需要幫埋你插飲管,教埋你點樣搞起啲珍珠,$33有咁嘅服務質素,真係冇得頂。我極力推薦大家,行過佐敦記得去李圓圓度飲番一杯。真心唔錯!下次有機會試埋其他嘢飲先!😚
今日行過佐敦,口渴所以就去買杯嘢飲。🤪

2019-05-28
$33 (早餐)