全場幾台客人咋,首先冷氣太凍,碗碟唔干淨,女部長寫菜時非常熱情,我哋想叫波士頓龍蝦$198、寫明2種食法、我哋揀上湯伊面,佢話要加$30,但菜單無寫加錢,叫我地不如食貴D澳洲龍蝦,我地都係食返波士頓蒜蓉蒸,都算新鮮嘅,另叫了兩個小吃、啤酒等,女部長放張單台面時話甘樣係食宵夜咋wo, 意思係叫得少又平,佢態度即變冷莫,我埋單2人都$430啦,家常便飯唔使劏客。叧一台客都係食龍蝦,個女部長問ok嗎?個客話細隻D 咁啦,如果有2斤重就好,女部長ha ha la, 到個客走時,女部長同個客講下次唔好甘慳,下次叫大隻啲啦⋯⋯女部長使唔使咁串,我哋都係客,來食飯仲要受氣👀面色😮‍💨,叫咩食都無權咩?

2022-09-26