2018-07-12 254 瀏覽
昨晚和兒甥們慶祝考到第一志願中學特別慶祝。有位女經理幫我們set餐具,佢將四人餐具左手hold住(刀义匙),另一隻手就set碟,佢不其然將所持有刀义插在我手臂,此終是利器,我同佢講插到我,她對唔住都冇就刻時放在枱面(餐具之前插在我手臂也不換過,也不比紙巾幫我抹一抺餐具,做樣都要啦經理)我真係嬲嬲地,但又唔想掃兒甥們興(我便話個經理好唔專業,這時她才說對不起!餐廳除咗食物好味,服務都要有,這位女經理要再培訓囉,完全唔掂!我下次一定唔會去這間分店,比較九龍塘果間;呢間只是茶餐廳的服務水準。食物是可以接受及保持應有水準及價格合理!尢其是牛排及豬排,味道及口感相當好而且份量也不少。麪包種類多也頗為新鮮。
食物是可以接受及保持應有水準及價格合理!
2018-07-11