2022-07-31
️成日都聽女人唔補好易老,女人真係要錫自己多啲呀,食好住好訓好係基本,然後就係養生,然後我就突然諗起呢間平時好多人買嘅正野桃膠雪燕雪蓮子 我叫左700ml,大約係三碗半嘅份量,啱啱好屋企人一人一碗,爸爸飲少少佢勁多款味道可以揀,今次我揀咗水蜜桃🍑三樣嘢都有三種唔同嘅功效,養顏保濕排毒都係女人最需要,所以女人要飲多啲😙雪燕飲 呢個我超推介,因為佢價錢唔貴之餘一支支冇藉口飲唔到,超級方便,仲有幾款味道可以揀個人比較鍾意特濃4.3牛乳雪燕飲除咗雪燕飲,桃膠飲都有,真係大大方便蜂蜜3.6牛奶木瓜燉我想講超級方便呢個,細細碗,仲有得揀桃膠/雪燕/燕窩真係一大兜買又得,少少哋一碗仔又可以,會唔會太貼心真係好好味,超級多桃膠,$48咋,真係抵食過出邊食糖水佢除咗呢啲之外其實仲有啲小食,湯,布甸等等其實選擇真係唔少,我去拎嘅時候發現真係好多人落單然後送貨,Keep住張枱都係見到有好多袋,我見到佢寫住保證落單四個鐘送貨,所以話想食就好快有得食,真係好正,服務周到下次我都唔使特登嚟呢度買
桃膠雪燕雪蓮子
佢勁多款味道可以揀,今次我揀咗水蜜桃🍑
雪燕飲
個人比較鍾意特濃4.3牛乳雪燕飲
除咗雪燕飲,桃膠飲都有,真係大大方便
蜂蜜3.6牛奶木瓜燉
我想講超級方便呢個,細細碗,仲有得揀桃膠/雪燕/燕窩
真係一大兜買又得,少少哋一碗仔又可以,會唔會太貼心
真係好好味,超級多桃膠,$48咋,真係抵食過出邊食糖水
佢除咗呢啲之外其實仲有啲小食,湯,布甸等等