2020-09-03 1500 瀏覽
放題大不如前,相信唔會再去😒😒 食物質素下降,感覺同之前去嘅已經不一樣。冇咗原先嚟的刺身拼盤, 加上餐桌面的調味品都缺乏質素,用普通餐桌鹽代替岩鹽,加上飲品方面已經同之前大大不同,沒有了所有酒類飲品,例如啤酒紅酒清酒白酒, 而普通飲品都已經用一啲平價品代替,例如烏龍茶,日本,韓國臺灣飲品,及一些特色的飲料都沒有了,祇有汽水。而一些甜品亦都改變了,取而代之是一些普通的甜品,沒有以前的精緻特色甜點,相對底下用這個價錢倒不如去食其它還好,我寧願你用一個合理嘅價錢保障食物嘅質素,總好比將貨就價去改變。相信之後亦都唔會再去,亦不會再同朋友介紹。總括來說👎👎👎👎👎☹️☹️☹️
2020-09-03
慶祝紀念