2018-05-21 1185 瀏覽
已經去過幾次 有套餐或散餐二、三餸飯40-50元而且有湯,價錢合理 ,而且味道不錯。而且有室內冷氣或露台雅座都算不錯 ,但我比較怕熱 ,喜歡坐室內。但唔知點解每次室內的枱 ,都放已訂座的牌,但如果食套餐就會拿走訂座牌比客人用,今日同同事12點45分左右到達,見有好多空枱,依舊放留座牌 ,但我見都有3枱客人都是食散餐,於是我問職員我想座室內,好快回還枱,職員表示如果食套餐你就坐,否則坐外面😰我都心平氣和表示客人未到 可否先讓我地坐, 但只不停重複話食套餐就可以 否則坐外面。今日34度高溫點解唔可以將未使用位置比現在有需要客人。如果覺得食散餐太平,浪費你店鋪位置,可以只做套餐或小菜。我跟同事一樣感覺受辱於是離開去其他地方食。經過這次已將此店放入黑名單,永遠不會再光顧😡