2017-06-26 341 瀏覽
真係第1次嬲到要寫評論,通常價錢偏貴有原因ㄧ係食物好味ㄧ係服務好好,但黎間食物一般,服務ㄧ般都不如。其實平時都有去開黃埔黎間食飯,但經過今次真係唔會再去因為佢個收銀阿鳳叫我唔好再黎。話説食完叫左埋單,等左好耐無人黎,再叫個經理先叫埋單,個收銀行埋黎黑口黑面,望都唔望下人,問有冇泊車單(本身連食飯張單都無比我)完全無回應望都無望我,再大聲小小問多次,都無望我就咁扔張單比我,請問咩事呢?難度黎餐飯係free架所以無單???叫左個經理過黎,因本人覺得譚生及李生係ㄧ個有善心嘅人,唔知會唔會係請左啲聾啞人仕,唔想怪錯人或投訴錯人,但經理回覆唔係,咁点解佢要扔張單比我應都唔應人?到走出門囗收銀者係埋單個個叫我,最後經理比左個所謂服務熱線:66215548。但係永遠都唔通,whatsapp都唔會覆
真係第1次嬲到要寫評論,通常價錢偏貴有原因ㄧ係食物好味ㄧ係服務好好,但黎間食物一般,服務ㄧ般都不如。其實平時都有去開黃埔黎間食飯,但經過今次真係唔會再去因為佢個收銀阿鳳叫我唔好再黎。話説食完叫左埋單,等左好耐無人黎,再叫個經理先叫埋單,個收銀行埋黎黑口黑面,望都唔望下人,問有冇泊車單(本身連食飯張單都無比我)完全無回應望都無望我,再大聲小小問多次,都無望我就咁扔張單比我,請問咩事呢?難度黎餐飯係free架所以無單???叫左個經理過黎,因本人覺得譚生及李生係ㄧ個有善心嘅人,唔知會唔會係請左啲聾啞人仕,唔想怪錯人或投訴錯人,但經理回覆唔係,咁点解佢要扔張單比我應都唔應人?到走出門囗收銀者係埋單個個叫我[以後唔好黎呀麻],最後經理比左個所謂服務熱線:66215548。但係永遠都唔通,whatsapp都唔會覆
2017-06-25
5 分鐘 (堂食)