2015-06-08 444 瀏覽
見主餐牌好貴,於是叫左個$198嘅二人餐,諗住抵D,叫完先知樣樣都要加錢。見無乜野好食,再後加一個白汁芝士焗西蘭花。先黎個牛油果沙律配芝麻汁:個沙律好普通,個汁最特別。諗住係食開果隻日式芝麻漿,原來係麻油,食落無乜味道,又無香味,好特別。蕃茄大蝦意粉:意粉上擺著兩隻大蝦,都幾好樣。大蝦好堅硬,超有嚼勁,背部切開左,都唔順便清理埋D蝦腸,嘔心。意粉半生熟,後來聽到隔離枱投訴,侍應話西式煮法,算吧!個茄汁最怪,唔知係咪落左好多白醋,好難食。 米比薩:側邊位好燶,好硬,好難入口。中間位比較軟熟,好味好多。上面配料略少,並且唔夠芝士。好失望! 焗西蘭花:西蘭花夠霖,薯茸少少咸,普普通通,但與枱上其他食物比較下,覺得好好食,係最好食。餐飲是無限量添飲汔水,好有汔水味,好飲。侍應值得一讚,有禮貌,有問必答,又詳盡。

蕃茄大蝦意粉:意粉上擺著兩隻大蝦,都幾好樣。
意粉半生熟,後來聽到隔離枱投訴,侍應話西式煮法,算吧!
個茄汁最怪,唔知係咪落左好多白醋,好難食。

餐飲是無限量添飲汔水,好有汔水味,好飲。

侍應值得一讚,有禮貌,有問必答,又詳盡。
牛油果沙律配芝麻汁
蕃茄大蝦意粉