2018-12-25 117 瀏覽
平安夜 第一站 SHAKE SHACK🍟🍔🥤同男朋友一齊請左假去 行街食野 🤶🏻❤️🎅🏻SHAKE SHACK 係金鐘開左第二間。 好彩一去到都無排長龍👍🏾 .🍴SHACK STACK BURGER有炸大啡磨 咬落去有D 脆脆都幾有咬口。 反而個牛肉係成個包既 最低層 唔係太食到佢D 肉味。 .🍴❤️CHEESE FRIES. 相對MY FAV. 因為夠重芝士。 d fries 都 炸得幾 脆口。 唔會太硬 或太 稔身👍🏾相對最好食既 食物.🍴VANILA MILKSHAKE 只係覺得比 M 記D 奶昔 濃味少少 無咩特別🧐.🍴LEMONADE 💀 淡淡的.☘️環境好光猛 可惜音樂嘈到你。 好似入左 hollister, Anf 行街咁。☘️欣賞佢有個 洗手機 方便d 人 食前食後可以 係現場做好清潔!唯一加分🌹🍃價錢貴!CP 值低其實都有D 失望 因為無想像中咁神呀..
平安夜 第一站 SHAKE SHACK🍟🍔🥤
同男朋友一齊請左假去 行街食野 🤶🏻❤️🎅🏻
SHAKE SHACK 係金鐘開左第二間。
好彩一去到都無排長龍👍🏾 .
🍴SHACK STACK BURGER
🍴LEMONADE 💀 淡淡的