2013-11-30 9675 瀏覽
難得在平日約齊好友High tea, 看食評&圖片後決定這間,坐近窗邊陽光燦爛,心情特別好,可惜當幾碟"包山"食物被送上枱時,叫大家有D失望, 幾乎都是包&包, 而且用個大D嘅碟, 堆起幾個"包山", 整個outlook 即時打了折扣, 好似沒誠意的, 總之可以一次過推晒出枱面就OK的感覺, 太唔decent,有失酒店的風範。 (我見其他人post的相片冇咁多包㗎!)幸好仲有兩款鬆餅&cookies, 還算鬆香,  但那些包就有不同程度的靭勁, 尢其夾牛肉的那個包很難才 "齒"開,最後大家食包食到膩, 唯有放棄堆包(做了一次大嘥鬼),只食D饀, 餡料質素是正常的, 最後的甜品也不見特色, 無論造型及味道只屬普通, 怎說都不像酒店級的出品 - 令我們一桌人都失望, 性價比低。服務方面- Waitress人數太少(最多同時見到4個,其餘大部份時間多數是2-3個),座位範圍又大,揮極手都冇人見到 ,她們不是背着座位/顧客,就是不見影踪,好不容易才找到一個結賬。

2013-10-18