2009-10-31 17 瀏覽
睇其他食訐話金田D食物質素OK~而且無咩漏單情況,於是咪諗住男朋友生日一齊黎試試,點知.......食飯前,我預先攞定一個雪糕甜品去0個度,叫佢地幫我0係埋單時拎出黎入到去昤,個環境都OK嘈..我同男朋友都好興奮咁0係度填紙仔,滿心期待食物0既來臨,,首先黎左個三文魚沙律,味道OK,唔錯唔錯,之後的蒜片牛肉並不是如食訐所講咁好食....至於刺身同燒物都OK~刺身雖然唔係非常新鮮,但任食黎講,不過不失啦,炸物就麻麻地,服務一般,個WAITER動作超快,快到好似衝鋒隊咁,漏單情況都幾嚴重,我叫左2次薯蓉帶子燒,2次都冇黎到...燒蒜蓉雞扒冇黎到...燒雞翼冇黎到...最後埋單時個雪糕甜品無黎到...找埋$$$都未黎,到臨走要去TOILET時,好心0既CASHIER姐姐路過,問我個雪糕黎左未..個WAITER先記得咋,.希望佢地可以注意下啦~~
2009-10-30
慶祝紀念