2011-07-05 12 瀏覽
當晚終於帶同姨甥仔去食甜品,我以前在TST分店食過"心太軟",的確好好味,所以帶靚仔去試一吓!可惜當天晚餐吃得太飽,所以自己只點了一杯芒果奶,而他們就點了雪花冰及奶凍。當他們的甜品吃到八八九九,我的芒果奶仍未到,叫位穿超短牛仔褲的waitress妹妹幫我跟進,點知佢聽完只係企埋一邊,完全無幫我跟進!好彩不夠2分鐘就見有另一位waitress傳來一杯芒果奶。否則真係會一肚火去罵人...究竟o个位穿超短牛仔褲的waitress妹妹係咪開緊工?客人同佢講野竟當耳邊風,真過份!o个杯芒果奶簡直離晒普,淡到無芒果味,白雪雪成杯奶水咁,成cm粒冰都未打溶,被佢啃親都唔知咩事!仲唸住同元朗o个間英文字母記嘅芒果奶比較一下,好飲就唔使去咁遠tim,點知好野都係要花時間同精力去享用嘅!至於呢間分店嘅人同食物,都令我好 - 好 - 好失望囉!d人成日話新界的o野咩都cheap D、差D,唔該可唔可以做好D呢?點解TST/CWB又可以做得好呢!自我反省一吓啦...
否則真係會一肚火去罵人...

至於呢間分店嘅人同食物,都令我好 - 好 - 好失望囉!

自我反省一吓啦...

2011-07-01
5 分鐘 (堂食)
$30 (宵夜)