2017-01-04 500 瀏覽
原本唔打算寫食評,因為個飯無咩好寫,但飲左個珍珠奶茶,好難飲,即刻補飛影相寫食評,所以個飯食左大半先黎影相。迷你無骨香辣三杯雞肉燥飯,宵夜價$23,加多$3有珍珠奶茶,講個飯先,飯有d削,有d淋,我本人鐘意食軟飯,個肉燥汁都ok,個雞就唔得,鞋口,我嫌辣,好彩得幾舊雞,勉強食埋佢。$23係迷你飯,食唔飽。重點來了,個珍珠奶茶好澀,唔夠奶,唔夠甜,珍珠唔彈牙,就係因為個珍珠奶茶咁難飲所以先寫食評,好難相信台式店整得出咁既珍珠奶茶。另外,我嗌完飯之後,個落單呀姐就問我要唔要野飲,之後加多句:「要加錢㗎!」,好似我無錢比咁,咁既食物質素同咁既服務,無下次。題外話原本我係想去老麥食十蚊九件麥樂雞,點知去左3間都賣哂,新墟間老麥係最後一間,唯有過對101買飯

2017-01-03
5 分鐘 (外賣自取)
宵夜