2019-04-06 401 瀏覽
開左係愉景新城有一段時間,呢一晚終於黎到食不過都幾失望下,食物質素差之餘連服務都唔好,搵個人都難,應該都不會再黎食了。點了: 菜肉炒手,上海粗炒,蔥油餅,招牌炒飯,雞絲粉皮。菜肉炒手,味道沒有特別,又唔係特別吸引既味道不過呢個價錢呢個味道就唔值了,失望了。上海粗炒,呢個真心唔好味,呢碟唔算太油但粗炒口感幾差下,粗炒林得濟令到食落口覺得唔好味,幾失敗下既菜式。蔥油餅,普普通通吧,沒有特色同吸引既味道。招牌炒飯,如果係講到招牌應該會有吸引或者突出既賣點,不過沒有。味道係有好微既辣,炒飯唔算油,不過只係一碟普通炒飯,起碼無吸引我既地方。雞絲粉皮,醬多我覺得接受既但問題唔夠凍,一碟唔夠凍既粉皮就真係同個菜式名一樣。。。而且醬既味道覺得只係一般,可能覺得無花生味吧環境方面,呢度係幾好夠大,不過服務都唔好,難叫侍應係其一,其二係想叫加茶結果同我講茶煲緊,已經食得口乾又沒茶,感覺唔太好。總結食物質素唔掂了,搵人難。沒茶加原來煲緊,沒下次。

點了: 菜肉炒手
,上海粗炒
,蔥油餅
,招牌炒飯
,雞絲粉皮

蔥油餅,
普普通通吧,沒有特色同吸引既味道。

招牌炒飯

總結

食物質素唔掂了,搵人難。
沒茶加原來煲緊,沒下次。

10 分鐘 (堂食)