2017-08-10 157 瀏覽
今日突然間想食甜品就用左UberEat送嚟屋企食。首先就係小朋友期待已久嘅芒果布丁啦。一見到就覺得唔對路,點解個布丁唔係黃色嘅,反而係透明白色,好似大菜糕咁嘅樣。唔同搞錯左?但係冇理由兩碗都有錯姐!我個仔食左兩啖之後就話唔要,但係平時嘅芒果布丁係食唔停手架,咁我就知就一定有問題啦!我自己都食左一啖,冇咩味,一粒芒果都冇,質感怪怪地,一啲都唔似係芒果布丁囉!連平時嘅Jelly都好味過佢好多!仲搞到小朋友好失望添!講起榴蓮糯米糍就激氣啦!食落去有啲酸味,我以為係我味覺有問題!食第二粒嗰時就知唔係我嘅問題,係真係好似變壞左咁嘅味,連朋友都係咁講,難食到呢!最正常就係個杏仁糊啦,甜甜地都算幾好啦,都似係真係自己磨嗰啲咁!結論係一定唔會再嚟!p.s. 我向UberEat投訴,佢地比返$20 coupon我呀。
今日突然間想食甜品就用左UberEat送嚟屋企食。

結論係一定唔會再嚟!

2017-08-08
外賣送餐