2021-06-05
見佢咁多好評 所以就叫朋友陪我試下但真係略為失望而且座位與座位之間真係比較貼 肥少少行起上嚟都會有困難-午餐時間去食 預左要排隊 但都好在唔係排左好耐有趣嘅係要填顧客資料 但佢俾個張紙係一張白紙 職員亦冇同我哋講清楚要填邊幾項資料🥴小愕然-朋友嗌咗個招牌豬扒咖喱飯 我嗌咗一個招牌豬扒菠菜麵兩個都附送細盅老火湯見佢宣傳話自己冇味精 所以原本都真係幾期待老火湯而且又話招牌豬扒係有落雪梨汁醃 冇落味精 所以都專登揀招牌豬扒食但!1. 真係唔覺得佢冇落味精2. 食物偏重口味3. 豬扒偏咸 而且味道同出面啲味精調味豬扒係冇分別嘅3. 碗麵上到嚟只係微暖 擺多幾分鐘凍埋添☃️4. 我坐朋友對面聞到咖喱有好濃嘅椰汁香 但佢表示食落冇椰汁味 更加冇乜咖喱味5. 豬扒唔切到尾 又只比左中式匙羹同筷子 食起上尼有困難😃6. 豬扒偏細又薄 會覺得飽純粹係因為碗麵好大碗.唯一可讚嘅係菠菜麵真係有菠菜味,而且啲面有少少彈牙,唔會太粉同太腍-唔係間野唔好味 只係真心失望。
但真係略為失望
2. 食物偏重口味
3. 豬扒偏咸 而且味道同出面啲味精調味豬扒係冇分別嘅
3. 碗麵上到嚟只係微暖 擺多幾分鐘凍埋添☃️
6. 豬扒偏細又薄 會覺得飽純粹係因為碗麵好大碗
唔係間野唔好味 只係真心失望。
招牌豬扒菠菜麵 ,招牌豬扒咖喱飯