2008-02-21 6 瀏覽
尋晚同男朋友2人去試下, 叫左個2人餐加個雞絲拉皮。個2人餐有1.拼盤, 我最鐘意花枝丸, 好彈牙爽口, 個綠色既醬好好味, 有少少芥辣味幾得意。魷魚筒入面有d蝦同醃菜, 食落都好清新, 店員上汁o個陣仲教埋咩野食物係點咩汁, 好好呀, 拼盤其他既都ok2.涼拌茄子, 我個人係鐘意食茄子既, 所以我都覺得幾好, 少少辣, 如果可以少d油更好3.炸鳳尾蝦, 有6隻蝦, 熱辣辣好好味4. 加錢要左豬軟骨擔擔面, 面林左少少, 個湯都幾好味, 唔太咸, 豬軟骨好林好入味5. 肉噪飯, 我太飽無食, 男朋友獨力食左半碗包2杯台式野飲, 仙x林既水平有甜品送, 綠豆椰汁糕, 個人唔太鐘意椰汁但味道是ok的。另外的雞絲拉皮, 麻醬好香好味, 雞絲如果係手撕更好我地估唔到原來d野份量都唔少, 食到一半已經叫救命, 不過食物同服務都係唔錯的。不過坐得都幾迫, 仲好多人等。我幾鐘意老細比我一個人入去坐住等人, 唔會要人人齊先入得(我都坐左成半個鐘), 又會問我d野係咪一陣人齊先上, 雖然佢地好忙都無漏單, 找錢o個陣仲有笑容咁講多謝, 真係唔係好多地方可以有咁既服務。
尋晚同男朋友2人去試下, 叫左個2人餐加個雞絲拉皮。
個2人餐有

3.炸鳳尾蝦, 有6隻蝦, 熱辣辣好好味

5. 肉噪飯, 我太飽無食, 男朋友獨力食左半碗

包2杯台式野飲, 仙x林既水平

甜品送, 綠豆椰汁糕, 個人唔太鐘意椰汁但味道是ok的。

另外的雞絲拉皮, 麻醬好香好味, 雞絲如果係手撕更好