因為慶祝生日的關係,想搵有品質保證的据扒盡情地食果然Outback無令我失望而且我地兩個人佢俾左近窗的卡位,真係好唔錯,靜局得黎又有景睇。因為加$10的關係叫左個栗米忌廉湯,但係就無特別。跟住超好味的黑糖飽,外脆內軟,如果唔係驚食唔到其他野,真係想食多個😋再黎係必叫的炸洋蔥,超香口,所以必須要襯熱食,因為熱食個皮會較脆,凍左成個洋蔥會淋晒,無甘好食,不過,我地得2個人,洋蔥太大,最後只食到半個,另一半拎走😂跟住係香草蕃茄海鮮長通粉,比想像中大份好多,完全超出預期,因為另一間西式据扒餐廳的份量係超少的,呢度又大份又好味😊重點黎啦,是肉眼扒配豬肋骨,無諗過雙拼都可以甘大件,而且牛扒叫7成熟都唔會好靭,仍然鮮嫰多汁,不過豬肋骨就有d乾。最後,大半份豬肋骨,焗薯,半個洋蔥都要打包拎走,因為佢d野太大份,真係失晒預算
因為慶祝生日的關係,想搵有品質保證的据扒盡情地食
果然Outback無令我失望

因為加$10的關係叫左個栗米忌廉湯,但係就無特別。
栗米忌廉湯

黑糖飽