2019-01-11 227 瀏覽
返通宵前都未食晚飯,在東涌急急去咖啡店食飯兼嘆咖啡☕️,呢間咖啡店剛剛裝修完,有室外同室內位,我哋坐室內位置,先去櫃臺落單,我用儲分卡比錢,過程順暢,企一陣等到出埋咖啡先攞晒所有野,去位同朋友一齊食,香烤彩虹田園蔬菜沙律($54)預製食品,包裝企理,蔬菜款式多,我減肥無落調味都好食,健康晚餐Flat White($38/中杯)習慣打開杯蓋影咖啡,結果發現好淡色好偏白,已心知不妙,飲一啖全口都奶味,飲唔出咖啡味,當時忍不住去櫃臺同落單男店員講(女店員沖咖啡)男店員即時將我杯咖啡倒咗,再叫另一位男店員沖過一杯比我,第二杯咖啡味正常無太淡嘅問題店員處理問題爽手,有禮斯文同朋友坐低傾偈,環境舒服!

沙律

Flat  White

Flat  White

店員處理問題爽手,有禮斯文
同朋友坐低傾偈,環境舒服!
2018-12-27
沙律