餐廳: 天然齋
資訊:

1K
2016-05-06 1002 瀏覽
終於可以同媽咪撐枱腳食齋,貪方面搵屋企附近食肆,東方小X園我已覺得唔好食,因為之前試過叫幾款餸,每款都差不多同一味道,今次試新派菜,驟眼看不似齋,所以對於少食齋既我嚟講都幾新奇。酥炸芋絲餅 (5件) $28SIZE好似饅頭咁大,其實係炸漿太厚,而裡面芋絲又唔算多,可以不試。招牌叉燒包 (跟掛包3個) $48賣相像真度幾高,除咗口感有少少唔同之外,味道都有d似真叉燒,掛包熱辣辣又軟熟,非常好味,值得推介!荷香籠仔蒸餅 $78一上枱真係有d嚇親,份量大到食唔晒要打包,荷葉只有嗅到香味,但滲入唔到飯度,只覺得似一般蒸飯,而味道方面,就有d似福建炒飯,係ok既就係唯一欠缺荷葉香。服務唔錯,而價錢又合理,下次都會再試其他餸菜。二人共消費:$187

酥炸芋絲餅 (5件) $28
酥炸芋絲餅 (5件)

招牌叉燒包 (跟掛包3個) $48
招牌叉燒包 (跟掛包3個)

荷香籠仔蒸餅 $78
荷香籠仔蒸餅

服務唔錯,而價錢又合理,下次都會再試其他餸菜。

二人共消費:$187
2016-05-05