2011-10-19 875 瀏覽
是咁的,呢18號晚屋企人都唔係屋企,淨返我一個寡佬食晚飯放工返到黎到7點幾,夜晚仲要開會,要快快趣趣吞個飯盒開工之前未食過呢間五十嵐,見近屋企,又做外賣,落左車就過去買一去到睇餐牌,飯主要得五野,非常好,唔駛揀收銀姐姐好友善,好和藹可親,笑容好燦爛,絕對係用心服務,唔係機械式,點解我會知,因為佢連對送外賣既都好溫柔買左個咖哩吉烈豬扒飯,飲凍檸茶,總共$31. 呢度有樣野做得唔好,個飯有分堂食同外賣價,分別係$29 同 $27,飲野+$3但係個menu下面加左句,外賣另加$1,咁點解唔寫埋落去外賣價度呢?等果陣頂唔順,見到佢個炸薯角$8忍唔住叫,好好人既收銀姐姐幫我改返張單,等所有野可以一齊出間鋪都有堂食,但裡面幾細. 冇乜人,但寡佬一個,返屋企自己食算.返到屋企,D著角仲熱,但唔夠脆,都幾好食,亦好多,一個人食會太多.而個飯都唔錯,豬扒絕對唔吉烈,預左,個咖哩汁幾有HEART,唔太咸,有D日式乾蔥好惹味.個凍0茶唔係好大杯,但幾好飲,唔太甜.而今晚因為又係屋企冇人,又係要開會,所以又跑去果度買飯去到,收銀姐姐唔係度,換左個經理. 今晚食左個豬軟骨飯,因為見琴日幾多人買. 冇買野飲,冇買
是咁的,呢18號晚屋企人都唔係屋企,淨返我一個寡佬食晚飯

放工返到黎到7點幾,夜晚仲要開會,要快快趣趣吞個飯盒開工

之前未食過呢間五十嵐,見近屋企,又做外賣,落左車就過去買

一去到睇餐牌,飯主要得五野,非常好,唔駛揀

個凍0茶唔係好大杯,但幾好飲,唔太甜.

而今晚因為又係屋企冇人,又係要開會,所以又跑去果度買飯

去到,收銀姐姐唔係度,換左個經理. 今晚食左個豬軟骨飯,因為見琴日幾多人買. 冇買野飲,冇買薯角,盛惠$28

好快有,個飯返到屋企仲暖暖地,個豬軟骨好淋,好骨膠原,好入味,味道唔錯

間野朝早7點就開,夜晚11點先打烊,

點解冇相,因為放工返黎又累又肚餓,一返到屋企就開飯

味道唔錯,價錢合理,推!!!
2011-10-19
5 分鐘 (外賣自取)